Friday, February 7, 2014

Makluman....

Assalam semua dan salam sejahtera....

Untuk makluman pelanggan2 awin bakery yg dihormati semua,awin bakery masih lagi beroperasi
seperti biasa.

Oleh kerana kekangan masa dan ada sikap "m" dlm diri,saya jarang update order2
customer dalam blog...

Kebanyakan nya segala order dari customer saya akan update di FB saya Alawiah Hashim dan juga di fan pages fb saya Awin Cream Puff.

Sudi sudikan lah "like" pages saya :)

Terima kasih...

Tuesday, January 28, 2014

Post tertangguh

Assalammualaikum semua,

Lama tak bersiaran. Macam biasa sibuk dengan aktiviti membuat kek tempahan dan hal-halyg berkaitan dgn. suri rumah.

Agak lama menyepi bukan bermaksud dah tak ambil tempahan cuma saya banyak post kat facebook pages saya. Lebih mudah sebab tak perlu bukak komputer.

Kalau sesapa yg. nak tengok post-post terbaru saya bolehlah masuk Alawiah Hashim (facebook) / pages saya (Awin puff crispy).

Masih sibuk buat r&d untuk produk terbaru saya-cream puff. In Sya Allah nanti akan saya war-warkan produk terbaru tersebut.

Jadi ni ada beberapa gambar tempahan yg sempat saya simpan.

Sekitar gambar-gambar kelas roti dgn ratu roti: mama zieza:

Monday, January 13, 2014

TEMPAHAN ...





Assalamualaikum semua....
Aduh...aduh....dah lama tak update blog..ni semua sbb penyakit "M" nak buka laptop n update blog..Ada beberapa order yg gambarnya dah terdelete...hu...hu..hu...Gambar tempahan kat atas ni merupakan tempahan terbaru.Kek steambuttercream bertemakan merah putih..TQVM pada yg order :)



Tuesday, December 17, 2013